[Arteles is looking for a Finnish-speaking assistant]

Arteles Creative Center etsii työharjoitteluun
RESIDENSSIASSISTENTTIA

Ajankohta:
3-4 kk kesällä 2021, aloitus touko-kesäkuussa sopimuksen mukaan
Sijainti: Arteles Creative Center, Hahmajärventie 26, HämeenkyröAArteles Creative Center on yksi Pohjoismaiden suurimmista taiteilijaresidenssikeskuksista. Arteleksen kantavia arvoja ovat vapaa luovuus, tietoinen läsnäolo sekä pitkäjänteinen yksilöllinen kehitys. Residenssikeskus sijaitsee Pirkanmaalla, Hämeenkyrön kauniiden metsien ja järvien ympäröimänä. Kesällä 2021 residenssi normaalia hiljaisempi ja tilat on varattu ensisijaisesti suomalaisille taiteilijoille ja luovan alan ammattilaisille.

Etsimme nyt työharjoitteluun kulttuuriassistenttia. Harjoittelija toimii yhteistyössä keskuksen muun henkilökunnan kanssa. Työtehtäviin järjestetään perehdytys. Työtä voi olla mahdollista jatkaa osa-aikaisena kesän jälkeen.

Työtehtäviin kuuluu
- yleistä ulko- ja sisäilojen kunnossapitoa (esim. nurmikon leikkuu)
- yhteisön toimintaa tukevia tehtäviä
- residenssitaiteilijoiden avustamista projekteissa ja käytännön asioissa

Edellytämme hakijalta
- aktiivista, joustavaa ja ulospäinsuuntautunutta asennetta
- kiinnostusta taide- ja kulttuurialalla toimimista kohtaan
- oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä uusien tilanteiden edessä
- hyvää englannin kielen taitoa
- ajokorttia.

Taiteenalojen tuntemus sekä kokemus kulttuurialalla ja kansainvälisissä yhteisöissä toimimisesta katsotaan eduksi.

Työaika: 24 tuntia / viikko, 3-4 päivänä viikossa (Voidaan myös tarjota täysiaikainen harjoittelujakso esimerkiksi tilanteessa, jossa koulun harjoittelu edellyttää sitä)
Palkkaus: Mahdollinen työharjoittelu-/opintotuki. Harjoittelija voi halutessaan majoittua residenssissä veloituksetta kesän ajan ja voimme tarjota studion tilan omaan luovaan työskentelyyn. Harjoittelijalla on myös mahdollisuus käyttää residenssin tiloja ja laitteita.

Vapaamuotoiset hakemukset 21.5. klo 16 mennessä (Paikka voidaan täyttää jo aiemmin) sähköpostilla osoitteeseen info@arteles.org. Liitä mukaan CV. Lisätiedustelut sähköpostitse / Teemu: 0505263161